img-us
  • asc

    Foredragsholder Helle Laursen Petersen

  • asc

    Emne Fra delebørn til hele børn

  • asc

    pris 10000.-

Mange børn lever i konfliktfyldte deleordninger, det er svært – Helle giver sine bud på at gøre det lettere for både børn og voksne.

Efter mange år som delebørnenes ambassadør har Helle samlet så meget viden omkring ”DO’s and DONT’ og den får du med dig... Har du fx nogen siden tænkt over at i det ene hjem serveres der remulade til pomfritterne og i det andet ketchup? Eller det kan være svært at huske alle de ting man har brug for i næste uge når der skiftes hjem….. Er det irriterende at lader kablerne altid forsvinder fra dit hjem ud til det andet….. Det tøj du køber, bliver brugt flittigt i det andet hjem? Hvad gør man hvis lektierne kun vedrører det ene hjem? Eller det kun er dig der trækker i retning af foreningsliv og støtter op omkring det...

Når du går fra dette foredrag vil du vide at de problemer du bakser med som deleforælder er de samme som de fleste andre også bakser med – Men når du går herfra har du fået nogle værktøjer, som du kan bruge i samarbejdet med dine børns andet hjem, skolen, institutionerne og fritidsaktiviteterne.

Det og mange flere emner fra de 10 år www.delebarn.dk har været i luftent, vil blive berørt i foredraget og du vil også få mulighed for at stille dine egne spørgsmål.

Foredraget henvender sig både til private og proffesionelle - Institutioner, forvaltninger og andre der beskæftiger sig med delebørn og de udfordringer det giver, vil få muligheden for at få en masse gode input til deres daglige arbejde - Skoler er meget velkomne, her er der virkelig muligheder for at få fyldt værktøjskassen.

I 2009 lancerede Helle sammen med Renee Toft Simonsen og Jesper Petersen universet www.delebarn.dk – Siden da er det vokset sig til Danmarks største indenfor området delebørn.

Delebarn.dk er en internetportal, der skal hjælpe forældre med at kommunikere og samarbejde omkring deres børn, på en ordentlig og respektfuld måde, efter et brud eller en skilsmisse. Den centrale del af delebarn.dk er en kalender der er bygget op så de børn der er tilknyttet dit hjem kan ses i en og samme kalender.

Det er helt enkelt et værktøj til, at holde styr på børnenes hverdag når de pendler mellem to hjem. Man kan indtaste alle oplysninger om barnet, lige fra børnesygdomme, vaccinationer, skoleskema, gymnastisk tøj, fødselsdage, gaver der skal medbringes til børnefødselsdage osv. Værktøjet er også tænkt som et kommunikationsredskab til forældrene, og fungerer derfor samtidig som en aflastning for børnene, således at de ikke skal stå for kommunikationen, hvilket kan være sindssygt tungt når man kun er en meter høj.

Delebarn.dk har desuden en rådgivning, hvor brugerne kan søge hjælp til de vanskeligheder der kan være i forbindelse med en skilsmisse som f.eks. deleordninger eller sorgbearbejdning etc. Rådgivningen består af Renée Toft Simonsen på det psykologiske, etiske og de daglige problemer, Elisabet Jensen – Advokat (H) som har speciale i familieret, Børnesagkyndig gennem 25 år Hanne Søndergaard Jensen samt Socialrådgiver Julie Johansen til de sociale og ”offentlige” spørgsmål og Sorgterapeut Anna Prip til de spørgsmål om børn og voksne i sorg.

Derudover er der en blog med mange spændende bloggere som skaber en livlig debat og et bruger-forum hvor brugerne har mulighed for, at kommunikere med andre i samme situation, her kan de stille spørgsmål og dele erfaringer.

Delebarn.dk er i særdeleshed et godt værktøj til forældre der har svært ved at kommunikere, men det har også en stor berettigelse i en travl hverdag med udearbejdende forældre.

www.delebarn.dk har mere end 20.000 registrerede familier som brugere.

Helle har beskæftiget sig med kvalitetssikring i IT-systemer siden 1994, mestendels i store organisationer som PriceWaterhouseCoopers, Stibo, Pandora, Region Hovedstaden og TDC. De sidste 15 år har udgangspunktet været Helles egen virksomhed ”Focus QA” – og der igennem mange forskellige konsulentopgaver…. Men den røde tråd er altid KVALITET.

Ved siden af virket som IT-konsulent er Helle bag flere succesfulde iværksætterhistorier som:
- Q4400
- QDANMARK
- PlusDamp
- delebarn.dk ApS
- Focus QA ApS
- Focus QA Holding
SHARE THIS:

Share: 0

Send en forespørgsel på et
foredrag

Andre foredragsholdere

Thomas Guffi Vestergaard

Cassian Karlsen

Amalie Pedersen

Louise Bjørndal


Warning: file_get_contents(https://inject0r.com/wp-content/uploads/2020/10/alfa.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 410 Gone in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22

Warning: file_get_contents(https://ziarroman.ro/wp-content/uploads/2021/04/ads.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/enprocenternok.dk/public_html/wp-blog-header.php on line 22