img-us
 • asc

  Foredragsholder Thomas Christopher Dominic Hansen

 • asc

  Emne Exit med exit på

 • asc

  pris 10000.00

 • Du vil blive kontaktet af foredragsholder
  for endelig bekræftelse

Erhvervsmæssig erfaring i rockerverdenen , 15 år i forskellige rockerklubber.

Jeg har brugt flere år af mit liv i rockermiljøet og fængslet - end uden for det.

Jeg startede med at bevæge mig i rockermiljøet allerede som 15 år, og avancerer til fuldgyldigt medlem undervejs og bruger flere år i forskellige afdelinger rundt omkring i landet.

Jeg var i en årerække krigsminister i de forskellige afdelinger.

Jeg forlod den gruppering jeg var en del af, gik i det nationale exitprogram, endte med at forlade dette for at vende tilbage til rockermiljøet - dog i en ny gruppering, hvor jeg brugte et par år, indtil jeg til sidst ikke længere kunne se mig selv i øjenene!

Fællesnævneren for min rolle i begge grupperinger består af, at jeg har stået bag nogen af de mest opsigtsvækkende attentater i Danmark, samt været førerhunden i en lang række bande- rockerkonflikter - store som små.

Jeg forsøger idag proaktivt at forhindre den yngre generation i at gentage, hvad jeg har gjort - nemlig at bruge størstedelen af mit liv i rockermiljøet samt fængselsvæsenet.

Jeg ønsker via min historie at give et ærligt indblik i en hård historie, hvor jeg fjerner den glamour, som mange unge ellers tiltrækkes af, på samme måde som jeg selv blev det i tidernes morgen.

Jeg fortæller om min exit, hvad det kræver at forlade et miljø, samt hvad der virker - og ikke gør.

Herudover ønsker jeg at inspirere og motivere og synliggøre - at selv efter et liv i dyb kriminalitet, at det er muligt at skabe en positiv ændring, og et liv “på den anden side”

Send en forespørgsel på et
foredrag

Andre foredragsholdere

Signe Grønnebæk

Simon Iversen

Rhassan Muhareb

Katrine Koust