img-us
 • asc

  Foredragsholder Martin Christian Celosse-Andersen

 • asc

  Emne Fra skør til socialentreprenør

 • asc

  pris 10000.00

 • Du vil blive kontaktet af foredragsholder
  for endelig bekræftelse
Et foredrag om exitstrategier og forandringsprocesser, resiliens og sårbarhed, stress og motivation, inspiration og succes.

Foredraget handler om at en svær start på livet, ikke nødvendigvis betyder, at man får et svært liv, og at der altid er

Hvordan er kulturen i Bande/Rocker Miljøet

Offerrådgivningen Fyn havde en særdeles god og lærerig aften den 17.september 2018 med Martin Celosse-Andersen.

Offerrådgivningen Fyn er indgået i et samarbejde med Odense Kommune og Fyns Politi i ”Projekt BIO” – Bandekriminaliteten i Odense – I den forbindelse skal alle rådgivere have efteruddannelse og bl.a. lære at tackle ofre, pårørende og vidner, som er udsat for bandekriminaliteten i Odense.

I ovenstående foredrag gav Martin en særdeles god beskrivelse af Bande/ Rockermiljøet, set både inde / udefra. Det var et meget vel tilrette lagt foredrag lavet ud fra spørgsmål, som vores rådgivere havde udarbejdet.

Vi kan varmt anbefale Martin til andre organisationer m.v.

Ib Christensen
Offerrådgivningen Fyn

Professionshøjskolen VIA University College har i år inviteret Martin Christian Celosse-Andersen til at deltage i den årlige campus-kulturdag, oktober 2018 med sit foredrag: Imod alle odds – fra rockerpræsident til akademiker.

Hverken de studerende, underviserne eller de øvrige tilhørere gik upåvirkede hjem efter at have hørt Martin Celosse-Andersen holde sit foredrag på VIA.

Med sit ærlige og barske foredrag ’Fra rockerpræsident til akademiker’ fik Martin både indlevende og sagligt formidlet historien om, hvad det gør ved et barn at vokse op i et ressourcesvagt og voldeligt miljø og om hvordan et nok så hårdt, løgnagtigt og kriminelt rockermiljø, med Martins egne ord, kan udfylde tomheden i et sultent hjerte…

Men Martins historie er også fortællingen om at beslutte sig for at Dorthe Helmig
VIA University College Århus

Martin havde på vores nytårsstævne i januar 2018 en fremragende workshop om ”Bande- og rockerkriminalitet, straf og forebyggelse”, som jeg også selv deltog i. Martin er en dygtig formidler, der formår at inspirere deltagerne og opstille de svære dilemmaer.

Morten Østergaard

Send en forespørgsel på et
foredrag