En fars kamp imod systemet

"Intet er afsluttet, før man giver op."

“En fars kamp imod systemet”
 
Jeg blev kraftigt frarådet at lave denne video – et råd jeg har valgt ikke at ligge mig på sinde.
Nu er jeg endelig færdig med den.
 
Alle omkring mig bliver ved at sige til mig, at jeg skal slappe af, og at jeg skal passe på, at systemet ikke bliver “vrede” på mig – og placerer mig i “kværulant-kassen” – but here is the deal people – jeg lovede mine små piger fra starten af, at jeg ville gå hele vejen for dem.
 
Og der er lige akkurat 0 % chance for, at jeg kommer til at bryde det løfte til dem.
 
Alt for mange er blevet overhørt i alt for lang tid, “fordi sådan er systemet bare”, og det er ganske enkelt ikke godt nok.
 
Det her er en del af min historie – hvor jeg kæmper for at sikre, at begge mine døtres ret til at have en far i deres liv samt regelmæssigt samvær med denne, bliver respekteret.
 
De fleste kender mig naturligvis for mit arbejde inden for bande-rockerområdet, men mange har alligvel haft fornemmelsen af, at jeg kæmpede en personlig kamp ved siden af, da jeg hver onsdag og lørdag sidder på Roskilde station, og venter på en datter som aldrig kommer, ligesom jeg i mine opslag anfører antal dage siden, jeg mistede kontakten til hver af mine døtre.
 
Indtil nu, har jeg valgt ikke at udtale mig om min og Isabellas sag i detaljer – både fordi det ville være uetisk af mig, samt jeg havde det naive håb, at systemet i sidste ende ville virke.
 
Men det gjorde det ikke – hvorfor jeg nu tager det næste skridt i processen med at løse det her.
 
Derfor har jeg nu lavet denne video, for at sætte lys på de håbløse huller som findes i det familieretslige juridiske system – og hvorfor det er af aller højeste vigtighed, at man får kigget på det her.
 
Jeg mener – vi vil jo alle sammen fortsat gerne kunne eksistere i den tro, at det er barnets tarv, det handler om….
 
Ikke sandt ?
 
Dag 270
Dag 172

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This is test checkbox

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.