stay hungry

Fokus og motivation

Alle synes at motiverede og dedikerede mennesker er fascinerende pga deres drive, og det de for det meste opnår, som et resultat af det mindste.

Der er dog en bagside af den medalje, og det er det ekstreme tunnelsyn man lever med, imens man indædt fokuserer al sin energi på at opnå et bestemt mål.

Folk kan opleve en som værende besat, manisk, overengageret eller for intens…

Og det er sandt – det er man også.

Imens jeg arbejdede på mine pigers sag, sagde jeg nej til ALT som ikke bidrog til at føre mig tættere på vores mål – at få dem hjem – og jeg mener vitterligt alt.

Jeg lavede denne video nytårsaften, men valgte ikke at dele den, fordi jeg har en næsten “vred” kant i den, og denne kant ville kunne være blevet brugt imod mig under sagen; men denne kant følger med og er en del af pakken, når der brænder en ild i ens bryst og man sætter alt på et bræt – man bliver frustreret, når folk “forstyrrer” ens mission med, hvad man oplever som irrelevant interferens.

Mit netværk gjorde det af ren omtanke og kærlighed – men jeg følte, at det fjernede mig fra min mission, så jeg distancerede mig fra det og dem, for at kunne bevare mit fokus 100 %.

1) Videoen jeg nævner, jeg skal bruge nytårsaften på at lave færdig:

En fars kamp imod systemet

2) Workshoppen hos Radikale Venstre blev en bragende succes, og jeg gik derfra men den flotteste reference fra Morten Østergård, den politiske leder af Radiale Venstre:

Workshop afholdt for Radikale Venstre til deres Nytårsstævne d 6.-7. Januar ‘18

3) Hjemmesiden / platformen jeg nævner, at jeg vil køre 400 km for at starte op blev til denne platform www.enprocenternok.dk og en en kæmpe succes:

Så er min nye hjemmeside færdig – We made it guys !www.EnProcentErNok.dk“En procent er nok, til at skabe 100 procent…

Slået op af Martin Christian Celosse-AndersenFredag den 5. januar 2018

4) Mødet med journalisten ifbm portrættet til Politikken blev til dette opslag, og efterfølgende blev han ghost writer på min bog, som vi er fuldt igang med nu:

https://enprocenternok.dk/blog/tanken-var-blot-et-selvportraet-i-politikken/

Som 2018 har vist, så bragte ovenstående projekter mig tættere på målet.

Her er videoen fra nytårsaften 2017

Kommentarer

Jeg syntes du er sej. Livet er til tider hårdt. Uden håb og kærlighed er vi intet . Tro kan flytte bjerge. Du motiverer mig til at kæmpe. Tak for det. Mvh Jonas Olsen Ålborg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This is test checkbox

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.